Barion Pixel

Nyugodt otthon festékkel

A folyamatosan bővülő kényelemmel, az urbanizáció előrehaladtával kompromisszumot kötünk az ISMERETLENNEL. Elfogadjuk a minket körülvevő technológiát, használjuk, sőt vele élünk. Nem tudjuk, hogy egy mesterséges technika birtokba vételével, a feltaláló (ember) méréseivel, mennyire bizonyítható, hogy valami új amit ma nyugalommal, vagy némi aggodalommal de elfogadunk. Azonban lehet, hogy amikor a jövőben technológiailag fejlettebbek leszünk kiderül, hogy hibáztunk. Számtalan esetben előfordult már, hogy a nem elegendő tudás bajt okozott, a teljesség igénye nélkül: atomenergia (Chernobil, Fukushima), mezőgazdaság (növényvédőszerek, GMO), Építőanyagok (Azbeszt), Élemiszerek (Antibiotikumok). Mi abban szeretnénk segíteni, hogy az Otthonunk megtartsa a külvilág ártalmaival szembeni Intimitását is.

 

 

Mesterséges épített környzetünk fejlődése igen csekéj hányada az emberiség történelmében. Gondoljunk csak bele az első autót mikor beengedtük városainkba, többségünk inkább bámulattal figyelte a folyamatot de nem gondolt arra, hogy a kibocsátott káros anyag milyen hatást gyakorol szervezetünkre, pláne a rohamos mennyiségi növekedéssel sem számolt. Cirka 100 év alatt elképesztő problémát jelent a fent említett látható és érezhető halálos szennyeződés.

Upload Image...

Elektromágneses mezők árnyékolása (elektroszmog)

Termékeinkkel szakszerűen és sikeresen árnyékolhatja az elektromágneses mezőket (elektroszmog). Alkalmazási területei az egyes falak, teljes helyiségek és épületek, egészen a komplex ipari alkalmazásokig terjednek. 40 Ghz-ig minden termékhez tesztjelentést biztosítunk. A végfelhasználók, vállalati ügyfelek és kereskedők több mint 150 országban bíznak termékeinkben.

 

Árammal működő eszközök hasznosságuk mellett mellékterméket bocsájtanak ki. Ezen melléktermékek összességét elektroszmognak nevezzük, amely mérhető és csökkenthető.

 

Életterünkbe az elektroszmog részben belülről (pl.: árnyékolás nélkül épített vezetékekből, konnektorokból), részben kívülről a (pl.: mobilantennából, távvezetőkből, transzformátorból) érkezik a levegőn, a falon és az ablakon át otthonunkba..

 

 

Közelmúlt hazai és nemzetközi mérési eredményei is mutatják, hogy az elektroszmog terhelés nőtt, ezért csillapítása az otthonok jelentős részében ajánlott.

 

 

Épített környezetünk eszközeink fejlődése az okos otthon/város (5G) felé

 

Az elektroszmog mesterséges eredetű, ezért az ellene való védekezés is mesterséges megoldásokat kíván. Ezért otthonunk kiegészítéseként mintegy védőburkot alkotunk. A védőburkot úgy kell kialakítani, hogy az eszközök működőképesek maradjanak, de a melléktermék hatásait a lehető legkisebb szintre csökkentsük.

 

 

Az YSHIELD árnyékoló termékekkel a különböző elektromos eszközökből származó elektroszmogot hosszú időre biztonságosan csökkenthetjük. Mivel a szennyező források mindenhol ugyanazok, így a zöld otthon kialakítása az árnyékoló termékekkel fokozatosan részlegesen vagy teljesen megvalósítható.

Az elektroszmog érdemi csökkentésének eszközei és lépései (anyagi, kényelmi és egyéb szempontok figyelembevételével):

 1. Az árnyékolandó helyiség kiválasztása:
 2. Az első és leghatékonyabb lépés a legvédendőbb szobák (pl.: gyerekszoba, hálószoba) árnyékolása.
 3. Másodikként, ahol a második legtöbb időt töltjük (pl.: dolgozószoba, nappali).
 4. Igény esetén egyéb helyiségek árnyékolása.
 5. Az árnyékolási hatékonyság növelésének folyamata:
 6. Festés: A legnagyobb felület a kívülről származó elektroszmog ellen + a lefestett falon belül lévő vezetékek részleges árnyékolása.
 7. Konnektor: Legerősebb belső elektroszmog forrás elfojtására.
 8. Ablakfólia: A második legnagyobb felület a kívülről származó elektroszmog ellen.
 9. Vezetékek árnyékoltra cserélése: Második legerősebb belső elektroszmog elfojtására.

III. Otthonunk védőburka biztosan kizárja a lehetséges egészségügyi kockázatot, ha a következőképpen járunk el:

 1. A falakat két rétegben egybefüggő árnyékoló festékkel vonjuk be. Az árnyékoló festékre bármilyen kívánt anyagú és színű festék felvihető.
 2. Az ablakokra árnyékoló fóliát simítunk fel.
 3. A falon kívüli (pl.: hosszabbító), és ha tudjuk a falon belüli vezetékeket árnyékolt vezetékekre cseréljük, vagy az adott helyiséget úgynevezett leválasztó kapcsolóval szerelhető fel, mellyel igény szerint megszakíthatjuk az áramkört.
 4. A konnektorokat árnyékolt dugaljakra cseréljük.

 

Az elektroszmog összetétele:

Az elektroszmog különböző frekvencián és nagyságú energiával érkezik otthonunkba. Az így kialakított otthon védőburka egyensúlyba helyezi az elektromos eszközök működőképességét és az elektroszmog szintjét, míg a felesleges, káros mellékterméket a lehető legjobban csökkentjük. 2015-ben megjelent a német épületbiológiai ajánlás, amelyből következtethetünk egészségügyi kockázatára.

 

Az árammal működő eszközökből származó elektroszmogot alkotó hullámok hasonlóan érnek el bennünket, mint a repkedő labdák. Ha az elektroszmog extrém sugárzást ér el, az szervezetünk számára olyan, mintha bowling golyók ütköznek nekünk. Ahhoz, hogy szervezetünk terhelésmentessé váljon, de eszközeink továbbra is működjenek (pl.: telefonálni tudjunk otthonunkban), az elektroszmogot csillapítani kell.

Győződjen meg otthona elektroszmog terheltségéről méréssel!

 

Kiemelt termékeink

Szénbevonatok

Grafit alapú, elektromosan vezető alapbevonatok, amelyek a falfestékekhez hasonlóan könnyen felhordhatók. Ezt a termékcsaládot 2003 óta házon belül fejlesztik és gyártják.

Árnyékoló szövetek és textíliák

Grafit alapú, elektromosan vezető alapbevonatok, amelyek a falfestékekhez hasonlóan könnyen felhordhatók. Ezt a termékcsaládot 2003 óta házon belül fejlesztik és gyártják.

Árnyékoló szövetek és gyapjúk

Szövetek, vászonszövetek, rozsdamentes acélszövetek falakhoz, mennyezetekhez, padlókhoz, homlokzatokhoz és különböző műszaki alkalmazásokhoz. Ablakfóliákat és váltakozó mágneses mezők elleni fóliákat is kínálunk.

Földelő tartozékok

Számos árnyékoló terméket földelni kell vagy kell, kifejezetten a funkcionális potenciálkiegyenlítésbe (FPA) integrálva. Ebből a célból saját, professzionális földelőelemeket gyártunk házon belül.

Méréstechnika

A Gigahertz-Solutions és a SAVELIVING professzionális mérőműszereivel megbízhatóan mérhet. Ezen kívül a Tenmars és az EPE-Conseil olcsó detektorai is megtalálhatók nálunk. Olcsó mérési tokok bérlését is kínáljuk.

5G árnyékolás

Egyes vállalatok „speciális” 5G árnyékoló termékeket kínálnak. Termékeink leárnyékolják az 5G frekvenciákat anélkül is, hogy külön reklámot tennének rá. Minden árnyékolási ábrán két szürke sávot talál az 5G frekvenciasávokkal.

Szolgáltatások

Kivitelezés

Segítünk önnek, hogy felújítása a legrövidebb idő alatt a legmagasabb minőségben készüljön el. Vállaljuk házak, lakások, irodák illetve üzlethelyiségek felmérését valamint szükségesség esetén felújítását. Jól képzett, minőségi munkát végző csapatunk magas színvonalon, minőségi anyagok felhasználásával végzi a felújítási munkálatokat,.

Előmérés

Lakossági: 25.000+áfa /alkalom
Ipari(csarnok,iroda stb) 95.000+áfa /alkalom

Utómérés

Lakossági: 25.000+áfa /alkalom
Ipari(csarnok,iroda stb) 95.000+áfa /alkalom

Árnyékolás hatékonyságának szakértelme

5G mobiltechnológia
Elektromos eszközök (adók, mobilállomások, átjátszók, Wifi, transzformátor állomások, stb.)
Elektromos vezetékek (nagyfeszültségű távvezetékek, légvezetékek, fali vezetékek, stb.).
Házon belül rendelkezünk vektoros hálózatelemzőkkel 40 GHz-ig, valamint az ASTM D4935-10 és az IEEE Std 299-2006 szabvány szerinti mérési beállításokkal. Ezek alapján vizsgálati jelentéseket és szakértői véleményeket készíthetünk az Ön számára.

Antibakteriális bevonatok

Napjainkban egyre nagyobb teret kap az otthonok kialakításában is a környezet- és egészségtudatosság, melyekben nagy hangsúlyt kapnak a festett felületekre használt termékek. A Gyártók egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a környezetre és egészségre ártalmatlan alkotóelemeket tartalmazó termékek fejlesztésére.

Umana Smart

legfontosabb tulajdonsága a jelenlegi járvány helyzetben, hogy ecoaktív, fotokatalitikus hatásának köszönhetően ELPUSZTÍTJA A SARS-COV2 COVID-19 VILÁGJÁRVÁNYÉRT FELELŐS VÍRUST. Ezt a gyártó /Loggia/ bevizsgáltatta. Egy független európai laboratórium (LabAnalysis) tesztelte és bizonyította hatékonyságát.

Neotex Antibakteriális falfesték

Polivinilacetát-polimer-diszperzió alapú, pigmentet, töltőanyagot, speciális adalékanyagokat tartalmazó vizes latex falfesték.A NEOTEX bevonat tartós, kopásálló, rugalmas, könnyen tisztítható, fertőtleníthető, biztosítja a fal természetes lélegzését..

AKROLUX SILVER+
penészedésgátló és antibakteriális latexfesték

Az AKROLUX SILVER+ penészedésgátló és antibakteriális latexfesték, gyermekszobák, egészségügyi kockázatoknak, nagy igénybevételnek kitett helyiségek festésére alkalmas, gombák, baktériumok megtelepedését, szaporodását gátló, mosható, súrolható, tisztítószerekkel könnyen tisztítható, színező pasztákkal színezhető, jó lég- és páraáteresztő, oldószer-, lágyítószermentes, ezüstion technológián alapuló, vizes diszperziós alapú fedőfesték..

VALMOR Kontrol Falfesték

Egészségügyi intézmények falai, valamint a lakásunk baktérium elszaporodásának megakadályozására ideális és praktikus megoldás. A Valmor Kontrol számára nem jelent akadályt az sem, ha a fogadófelület festett diszperziós, latex, meszelt vagy zománcozott, sőt, kiválóan alkalmas fűrészporos és üvegszövet tapétára, valamint EPS polisztirolok és kemény műanyagok bevonására is.

Santal hipoallergén kész glett

Megoldás az allergiások számára

A Poli-Farbe Santal hipoallergén termékcsalád 2019 újdonsága. A termék mészhidrátot, valamint szálerősítő és egyéb tulajdonságjavító természetes adalékokat tartalmaz. Nem tartalmaz szintetikus anyagokat és műanyag diszperziót. Nincs károsanyag-kibocsátása, így allergiások számára is ajánlott. A termék mészhidrátot, valamint szálerősítő és egyéb tulajdonságjavító természetes adalékokat tartalmaz. Nem tartalmaz szintetikus anyagokat, műanyag diszperziót.

Jupol Amikol

A Jupol Amikol kiválóan mosható festék, hatékony felületi védelemmel a bakteriális fertőzések ellen.A speciális adalékanyagoknak köszönhetően gátolja a falpenész megjelenését a bevonat felületén.

Olyan felületek festése során használatos, ahol a makro- és mikroklimatikus körülmények miatt számítani lehet a falpenész megjelenésére és elterjedésére.

Felhasználási területe: pékségek, konyhák, egészségügyi helyiségek (várótermek, karantén helyiségek, kórházak, stb.), italpalackozók, borospincék, hűtőházak és ipari konyhák erősen igénybevett és penészesedésre hajlamos beltéri falfelületeinek festésére.